Για μέλη και μη, Άνδρες και Γυναίκες που επιθυμούν να συμμετέχουν σε δραστηριότητες που πραγματοποιεί η Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ,  σε ορεινές περιοχές όπως: Πορείες, τεχνική Αναρρίχηση, Διάσχιση Φαραγγιών (Canyoning), Διαβίωση - Ασφάλεια - Διάσωση σε Χιονοσκεπείς περιοχές.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, διευκρινίσεις πληροφορίες τηλέφωνα επικοινωνίας:6937678050 - 6944441067

Κυριακή των Απόκρεων: ΟΛΥΜΠΟΣ, 26 ΦΕΒ. 2023

   26 Φεβρουαρίου 2023: Κυριακή των Απόκρεων, το μέλος της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν.Πιερίας ο Εφ. Κ/Δ ΣΑΛΤΣΙΔΗΣ Κωνσταντίνος, στην ψηλότερη κορυφή του Ολύμπου, του Μύτικα (2.918μ.). Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν.Πιερίας τον συγχαίρει και του εύχεται καλή σαρακοστή .

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ 3ΗΜΕΡΟ Κ.Ε.Ο.Α.Χ. 13, 14 & 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023



      Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας (Λ.Ε.Κ.ΑΛ.) ΠΙΕΡΙΑΣ  συμμετείχε στο Εκπαιδευτικό 3ήμερο Κ.Ε.Ο.Α.Χ. με το ΣΑΛΤΣΙΔΗ Κων/νο.         
     Το Εκπαιδευτικό 3ήμερο Κ.Ε.Ο.Α.Χ. διοργανώθηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ειδικών Δυνάμεων (Π.Ο.Ε.Δ.), στις 13, 14 & 15 Ιανουαρίου 2023 και συμμετείχαν μέλη των Λεσχών Καταδρομέων και Ειδικών Δυνάμεων Μέλη της Π.Ο.Ε.Δ. από όλη την Ελλάδα.
Τα αντικείμενα στα οποία αγωνίστηκαν οι έφεδροι ήταν:
καιρικές συνθήκες – ρουχισμός – διατροφή
Χιονοδρομία Καταβάσεων
Επιβίωση σε Χιονοσκεπείς περιοχές / καταλύματα
υγιεινή – κίνηση – χιονοστιβάδες και αναζήτηση ατόμων.

       Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας συγχαίρει το μέλος ΣΑΛΤΙΔΗ Κων/νο.










ΑΝΑΒΑΣΗ ΟΛΥΜΠΟΣ - ΜΥΤΙΚΑΣ 2022. "ΚΕΤΣΙΤΖΟΓΛΟΥ ΤΡΙΑΝΤΆΦΥΛΛΟΣ" ΛΙΤΟΧΩΡΟ, 23 ΙΟΥΛ. 2022

 

    Στης 23 Ιουλίου 2022, ημέρα Σάββατο με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ανάβαση στην ψηλότερη κορυφή του Ολύμπου Μύτικας 2918μ. από Ορειβατική Ομάδα που διοργάνωσε  Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας στο πλαίσιο ορεινής δραστηριότητας - εκπαίδευσης της Λέσχης που ήταν αφιερωμένη στο ΚΕΤΣΙΤΖΟΓΛΟΥ ΤΡΙΑΝΤΆΦΥΛΛΟ Εφ. Κ/Δ ένα από τα πρώτα εγγεγραμμένα μέλη της Λέσχης, μέλος του Δ.Σ. και μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Λιτόχωρου ένας από τους ποίο τακτικούς θαμώνες του Ολύμπου που απεβίωσε στο Λιτόχωρο Πιερίας 12-05-2022 Ετών 55.
 

   Με το πέρας της ανάβασης αντιπροσωπεία από Μέλη της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας, Μαστροθανάση Αντώνιο, Θυμιόπουλο Χρήστο και Σαλτσίδη Κωνσταντίνο, μετέβηκαν στο Λιτόχωρο στο μνήμα του  Καταδρομέα ΚΕΤΣΙΤΖΟΓΛΟΥ Τριαντάφυλλου, όπου απένειμαν ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ του ηπλακέτα
στην γυναίκα και στους δύο γιούς του.
       Η πρωτοβουλία της απονομής ήταν ένας ελάχιστος φόρος τιμής του Διοικητικού Συμβουλίου και των Μελών της Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας.
       Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας συγχαίρει τα μέλη της Ορειβατικής Ομάδας Θυμιόπουλο Χρήστο, Σαλτσίδη Κωνσταντίνο και ιδιαίτερα τα μέλη Κολωνία Χρήστο, Τζαμαλή Παναγιώτη, Τσανεκλίδη Κωνσταντίνο που
μετέβησαν απο Αθήνα.









ΕΦΥΓΕ Ο ΤΡΙΑΝΤΆΦΥΛΛΟΣ, ΛΙΤΟΧΩΡΟ 12 ΙΟΥΝ. 2022

Σήμερα 12 Ιουνίου 2022, ημέρα Κυριακή τα Ιερά χώματα του Ολύμπου φιλοξενούν το αξιαγάπητο Φίλο και Μέλος της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτστών Ν. Πιερίας, Τριαντάφυλλο Κετσιτζογλου, ετών 55 δεν θα ξεχάσουμε ότι έδωσες και προσφορές. Καλό Ταξίδι Τριαντάφυλλε!!! Με τιμή το Διοικητικό Συμβουλίο και τα Μέλη της Λέσχης.

ΟΡΕΙΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΌΤΗΤΑ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΛΕΣΒΟΣ, 07 ΟΚΤ. 2018

Κυριακή 07 Οκτωβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε Ορεινή δραστηριότητα - εκπαίδευση σε ορεινή περιοχή της νήσου Λέσβου. Η Ορεινή δραστηριότητα έλαβε χώρα στην ορεινή περιοχή
Μαλγαράς - Μυτιλήνης, όπου οργάνωσε η Λέσχη Εφέδρων Καταδρομέων (Λ.Ε.Κ.) Ν.Λέσβου και συμμετείχαν μέλη της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών
(Λ.Ε.Κ.ΑΛ.) Ν.Πιερίας. Τα μέλη των Λεσχών ενημερώθηκαν σε υλικά ορειβασίας, θέματα ορεινής ασφαλείας και εκπαιδεύτηκαν σε τεχνικές αναρρίχησης - καταρρίχησης υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτή Συμσερίδη Ιωάννη. Η Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Πιερίας συγχαίρει τα μέλη της και τα μέλη του Λ.Ε.Κ. Λέσβου για την συμμετοχή τους στην ορεινή δραστηριότητα-εκπαίδευση.

"ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ" Όλυμπος - 2.918μ. Μύτικας, 08-09 ΣΕΠ. 2018

Σαββατοκύριακο 07 και 08 Σεπτεμβρίου 2018, ορειβατική ομάδα αποτελούμενη από τους: ZABOYPA Γεώργιο, ΠATΣA Ηλία και ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ Δημήτριο μέλος της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Πιερίας κατάκτησαν την ψηλότερη κορυφή του Ολύμπου, του Μύτικα (2.918μ.). Επίσης τα μέλη της ορειβατικής ομάδας έστειλε μήνυμα από το ιερό βουνό τον Όλυμπο και από την κορυφή του Μύτικα ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας συγχαίρει τα μέλη της ομάδας που συμμετείχαν και ιδιαίτερα το μέλος της ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ Δημήτριο.

19,20 και 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ2018, 3ΗΜΕΡΟ ΣΤΟ Κ.Ε.Ο.Α.Χ.

Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας (Λ.Ε.Κ.ΑΛ.)ΠΙΕΡΙΑΣ συμμετείχε στο Εκπαιδευτικό 3ήμερο Κ.Ε.Ο.Α.Χ. με τριμελη ομάδα ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΝΟ ΓΕΏΡΓΙΟ, ΚΑΖΑ Παρασκευά καιΣΑΛΤΣΙΔΗ Κων/νο.
Το Εκπαιδευτικό 3ήμερο
Κ.Ε.Ο.Α.Χ. διοργανώθηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ειδικών Δυνάμεων (Π.Ο.Ε.Δ.), στις 19,20 & 21 Ιανουαρίου 2018 και συμμετείχαν μέλη των Λεσχών Καταδρομέων και Ειδικών Δυνάμεων Μέλη της Π.Ο.Ε.Δ. από όλη την Ελλάδα. Επίσης τα μέλη στείλανε μήνυμα από το ιερό βουνό τον Όλυμπο ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.
Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας συγχαίρει τα μέλη της και εύχεται να δίνουν το παρόν τους κάθε χρόνο.

2.918 μ. ΟΛΥΜΠΟΣ 14 ΑΥΓ.2017

Παραμονή του 15 Αύγουστο, μέλος της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν.Πιερίας ο Εφ. Κ/Δ ΣΑΛΤΣΙΔΗΣ Κωνσταντίνος, κατάκτησε την ψηλότερη κορυφή του Ολύμπου, του Μύτικα (2.918μ.). Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν.Πιερίας τον συγχαίρει .

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ 3ΗΜΕΡΟ Κ.Ε.Ο.Α.Χ. 20,21 & 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

       Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας (Λ.Ε.Κ.ΑΛ.) ΠΙΕΡΙΑΣ  συμμετείχε στο Εκπαιδευτικό 3ήμερο Κ.Ε.Ο.Α.Χ. με διμελή ομάδα ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΝΙ Γεώργιο και ΣΑΛΤΣΙΔΗ Κων/νο.         
      Το Εκπαιδευτικό 3ήμερο Κ.Ε.Ο.Α.Χ. διοργανώθηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ειδικών Δυνάμεων (Π.Ο.Ε.Δ.), στις 20, 21 & 22 Ιανουαρίου 2017 και συμμετείχαν μέλη των Λεσχών Καταδρομέων και Ειδικών Δυνάμεων Μέλη της Π.Ο.Ε.Δ. από όλη την Ελλάδα.

       Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας συγχαίρει τα μέλη της και εύχεται να δώσουν το παρ
όν τους και σε άλλες εκπαιδεύσεις – δραστηριότητες το 2017.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ 3ΗΜΕΡΟ Κ.Ε.Ο.Α.Χ. 15, 16 & 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

       Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας (Λ.Ε.Κ.ΑΛ.) ΠΙΕΡΙΑΣ  συμμετείχε στο Εκπαιδευτικό 3ήμερο Κ.Ε.Ο.Α.Χ. με τετραμελή ομάδα με επικεφαλή τον Αντιπρόεδρο ΤΕΡΖΗ Ευστράτιο και ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Αναστάσιο, ΜΠΑΛΑ Νικόλαο, ΣΑΛΤΣΙΔΗ Κων/νο.         


      Το Εκπαιδευτικό 3ήμερο Κ.Ε.Ο.Α.Χ. διοργανώθηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ειδικών Δυνάμεων (Π.Ο.Ε.Δ.), στις 15, 16 & 17 Ιανουαρίου 2016 και συμμετείχαν μέλη των Λεσχών Καταδρομέων και Ειδικών Δυνάμεων Μέλη της Π.Ο.Ε.Δ. από όλη την Ελλάδα.
Τα αντικείμενα στα οποία αγωνίστηκαν οι έφεδροι ήταν:
  • καιρικές συνθήκες – ρουχισμός – διατροφή
  • Χιονοδρομία Καταβάσεων
  • Επιβίωση σε Χιονοσκεπείς περιοχές / καταλύματα
  • υγιεινή – κίνηση – χιονοστιβάδες και αναζήτηση ατόμων.

       Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας συγχαίρει τα μέλη της και εύχεται να δώσουν το παρόν τους και σε άλλες εκπαιδεύσεις – δραστηριότητες το 2016.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ 3ΗΜΕΡΟ Κ.Ε.Ο.Α.Χ. 27, 28 & 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015


















      Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας (Λ.Ε.Κ.ΑΛ.) ΠΙΕΡΙΑΣ  συμμετείχε στο Εκπαιδευτικό 3ήμερο Κ.Ε.Ο.Α.Χ. με δύο μελή ΜΠΑΛΑ Νικόλαο και ΣΑΛΤΣΙΔΗ Κων/νο.         
      Το Εκπαιδευτικό 3ήμερο Κ.Ε.Ο.Α.Χ. διοργανώθηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ειδικών Δυνάμεων (Π.Ο.Ε.Δ.), στις 27, 28 & 29 Μαρτίου 2015 και συμμετείχαν μέλη των Λεσχών Καταδρομέων και Ειδικών Δυνάμεων Μέλη της Π.Ο.Ε.Δ. από όλη την Ελλάδα (Φλώρινας, Κοζάνη, Λάρισα, Πέλλας, Πιερίας).
Τα αντικείμενα στα οποία αγωνίστηκαν οι έφεδροι ήταν:
  • καιρικές συνθήκες – ρουχισμός – διατροφή
  • Χιονοδρομία Καταβάσεων
  • Επιβίωση σε Χιονοσκεπείς περιοχές / καταλύματα
  • υγιεινή – κίνηση – χιονοστιβάδες και αναζήτηση ατόμων.

       Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών Ν. Πιερίας συγχαίρει τα μέλη της και εύχεται να δώσουν το παρόν τους και σε άλλες εκπαιδεύσεις – δραστηριότητες το 2015.